آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,920
تعداد مشاهده مقاله54,535,707
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,182,740

1.

اثر فرایند زمستانه کردن بر ویژگی‌های چربی پوست مرغ

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 109-119
محمد رزم پور؛ جمشید فرمانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 81-93
سرور کلانتری؛ آیناز علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب