آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,744
تعداد مشاهده مقاله51,852,551
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,682,742

1.

اثر فرایند زمستانه کردن بر ویژگی‌های چربی پوست مرغ

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 109-119
محمد رزم پور؛ جمشید فرمانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 81-93
سرور کلانتری؛ آیناز علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب