تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,023 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,473 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,870 |
1. | تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125 | ||
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی | ||
2. | تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانهزده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 17-33 | ||
الناز نظری؛ مهدی قره خانی | ||