تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,482,417 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,570,759 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی | ||