آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,127
تعداد مقالات13,860
تعداد مشاهده مقاله48,815,926
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,572,791

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.