تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,268 |
تعداد مقالات | 15,622 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,642,366 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,556,163 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی | ||