آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,384
تعداد مقالات16,918
تعداد مشاهده مقاله54,508,235
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,154,824

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب