آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,503,817
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,594,422

1.

اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 217-230
پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی

2.

تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 51-63
علی رضا جولازاده؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب