
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,350 |
تعداد مقالات | 16,525 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,583,177 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,053,846 |
1. | اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا | |
دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 217-230 | ||
پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی | ||
2. | تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با دانه سویای خام، اکسترود شده و برشتهشده بر فراسنجههای خونی، خصوصیات لاشه و الگوی اسیدهای چرب لاشه برههای نر افشاری | |
دوره 34، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 1-17 | ||
داود علیاری؛ اکبر تقی زاده؛ حمید امانلو؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده | ||
3. | تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخشهای مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS | |
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 51-63 | ||
علی رضا جولازاده؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی | ||