آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,279
تعداد مشاهده مقاله53,035,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,680,373

1.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ

2.

تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 135-144
حسین جوینده؛ مریم یدملت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب