آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,914
تعداد مشاهده مقاله54,470,978
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,127,607

1.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ

2.

تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 135-144
حسین جوینده؛ مریم یدملت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب