آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,108
تعداد مشاهده مقاله50,625,780
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,714,821

1.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب