تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,625,780 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,714,821 |
1. | استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99 | ||
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||
2. | بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219 | ||
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی | ||