تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,306 |
تعداد مقالات | 15,987 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,407,145 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,167,295 |
1. | بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول | |
دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-12 | ||
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده | ||
2. | تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگیهای کیفی و حسی کیکهای اسفنجی | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174 | ||
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||