آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات15,987
تعداد مشاهده مقاله52,407,145
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,167,295

1.

بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول

دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-12
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده

2.

تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب