بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
فرید بجایی; سید صادق سیدلو; حبیبه نعلبندی; حمیدرضا قاسم زاده. "بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). 'بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.