آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,780
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,397
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
فرید بجایی; سید صادق سیدلو; حبیبه نعلبندی; حمیدرضا قاسم زاده. "بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1400, 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). 'بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 6(3): 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب