آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,184
تعداد مقالات14,559
تعداد مشاهده مقاله49,933,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,141,194
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
فرید بجایی; سید صادق سیدلو; حبیبه نعلبندی; حمیدرضا قاسم زاده. "بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1400, 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. (1400). 'بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378
بجایی, فرید, سیدلو, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, قاسم زاده, حمیدرضا. بررسی تاثیر نوع روش و مکانیسم پخت نان مسطح روی خواص کیفی نهایی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 6(3): 1-12. doi: 10.22034/jam.2021.13378


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب