تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,229 |
تعداد مقالات | 15,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,616,081 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,704,456 |
1. | اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 61-74 | ||
فاطمه فرجی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای فیلمهای هوشمند حساس به pH بر پایه نشاسته/کتیرا و آنتوسیانین گیاه پنیرک | |
دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 125-141 | ||
فاطمه نوغانی بهمبری؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسائی مهرجان | ||
3. | تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکیشیمیایی و حسی نان تست | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 61-80 | ||
لیلا ناطقی | ||