![سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه تبریز](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,318 |
تعداد مقالات | 16,191 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,803,440 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,482,369 |
1. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکیشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنیشده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 133-150 | ||
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی | ||
2. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی، میزان پلیفنولها، رنگدانهها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122 | ||
نجمه سلیمانی ده دیوان؛ ابوالفضل گلشن تفتی؛ سید علی یاسینی اردکانی | ||
3. | ویژگیهای کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-11 | ||
سیده زکیه موسوی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا روزبه نصیرایی | ||