آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,389
تعداد مشاهده مقاله51,115,739
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,128,116

1.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 133-150
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی

2.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی، میزان پلی‌فنول‌ها، رنگدانه‌ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122
نجمه سلیمانی ده دیوان؛ ابوالفضل گلشن تفتی؛ سید علی یاسینی اردکانی

3.

ویژگی‏های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-11
سیده زکیه موسوی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا روزبه نصیرایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب