آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,602,983
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,033

1.

اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان

2.

تأثیرروش پخت بر باقی مانده‌ی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونه‌های ماهی دریای خزر

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب