| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,427 |
| تعداد مقالات | 17,571 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,024,834 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,940,313 |
| 1. | اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصارهی الکلی رازیانه | |
| دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518 | ||
| عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان | ||
| 2. | تأثیرروش پخت بر باقی ماندهی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونههای ماهی دریای خزر | |
| دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200 | ||
| جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح | ||