آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,427
تعداد مقالات17,571
تعداد مشاهده مقاله57,024,834
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,940,313

1.

اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان

2.

تأثیرروش پخت بر باقی مانده‌ی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونه‌های ماهی دریای خزر

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب