تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,228 |
تعداد مقالات | 15,067 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,602,983 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,696,033 |
1. | اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصارهی الکلی رازیانه | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518 | ||
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان | ||
2. | تأثیرروش پخت بر باقی ماندهی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونههای ماهی دریای خزر | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200 | ||
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح | ||