آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,603,339
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,289

1.

ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور

2.

تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب