تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,228 |
تعداد مقالات | 15,067 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,603,339 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,696,289 |
1. | ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64 | ||
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور | ||
2. | تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگیهای کیفی و حسی کیکهای اسفنجی | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174 | ||
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||