آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,615,712
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,703,848

1.

ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور

2.

بررسی تولید چیپس سوریمی و چیپس ماهی به عنوان جایگزین اسنک‌های دارای ارزش تغذیه‌ای پایین

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 175-187
زینب صفایی؛ مرضیه موسوی نسب؛ غلامرضا مصباحی؛ حمیدرضا قیصری؛ سید مهدی نصیری؛ مهرداد نیاکوثری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب