تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,229 |
تعداد مقالات | 15,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,615,712 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,703,848 |
1. | ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64 | ||
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور | ||
2. | بررسی تولید چیپس سوریمی و چیپس ماهی به عنوان جایگزین اسنکهای دارای ارزش تغذیهای پایین | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 175-187 | ||
زینب صفایی؛ مرضیه موسوی نسب؛ غلامرضا مصباحی؛ حمیدرضا قیصری؛ سید مهدی نصیری؛ مهرداد نیاکوثری | ||