آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,123
تعداد مشاهده مقاله50,632,316
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,719,250

1.

تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی

2.

تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 25-39
اصغر ترابی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ فخری شهیدی؛ یونس زاهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب