تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,363,353 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,455,489 |
1. | اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 61-74 | ||
فاطمه فرجی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان | ||
2. | تأثیر پلاسمای تخلیه سد دیالکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 85-107 | ||
سپیده امیرآبادی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ فرشاد صحبت زاده | ||
3. | تاثیر صمغ گزانتان و عربی بر ویژگیهای کیفی شیرینی نوقا | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 175-186 | ||
پیمان سیدی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||