آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,366,482
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,292

1.

اثر پوشش‌دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص‌های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 79-91
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

2.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

3.

تاثیر صمغ گزانتان و عربی بر ویژگی‌های کیفی شیرینی نوقا

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 175-186
پیمان سیدی؛ لیلا روفه گری نژاد

4.

تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب