تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,184 |
تعداد مقالات | 14,549 |
تعداد مشاهده مقاله | 49,944,951 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,157,779 |
1. | اثر پوششدهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخصهای رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 79-91 | ||
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی | ||
2. | بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219 | ||
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی | ||
3. | تاثیر صمغ گزانتان و عربی بر ویژگیهای کیفی شیرینی نوقا | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 175-186 | ||
پیمان سیدی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||
4. | تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167 | ||
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||