آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,274
تعداد مقالات15,729
تعداد مشاهده مقاله51,827,324
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,666,072

1.

اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 189-202
ستاره نبی‌زاده اصل؛ رضا ولی‌زاده

2.

اثر غلظت‌های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر خصوصیات موفولوژیکی و اسانس در گیاه نعناع فلفلی تحت تنش کم آبیاری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-184
موسی ترابی گیگلو؛ رسول حیدرنژاد؛ بهروز اسماعیل پور؛ رسول آذرمی

3.

ارزیابی نقش گونههای میکوریزا و سطوح فسفر بر صفات مرتبط با برگ و تولید اسانس نعنا فلفلی در شرایط متفاوت آبی

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 39-57
سمیه اسلامی فرد؛ مهرداد یارنیا؛ فرهاد فرح وش؛ ابراهیم خلیلوند بهروزیار؛ ورهرام رشیدی

4.

تاثیر تلفیقی قارچ بیماری‌زای حشرات،Beauveria bassiana و چند اسانس گیاهی علیه شپشه آرد، Tribolium castaneum (Coleoptera: Tenebrionidae)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 مهر 1403
فریبا سهرابی؛ فاطمه جمالی؛ موسی صابر

5.

تأثیر قارچ‌های Piriformospora indica و Trichoderma harzianum بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در سطوح مختلف فسفر و آبیاری

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 37-50
صدیقه وفایی رستمی؛ رحمت عباسی؛ همت اله پیردشتی؛ مهدی قاجار سپانلو

6.

عملکرد، میزان اسانس و برخی خصوصیات مورفولوژیکی نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) متاثر از وجین علف‌های هرز و تراکم کاشت

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 13-23
سمیه گیتی؛ محمد رئوفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب