آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,603,432
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,382

1.

تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

2.

رابطه ویژگی‎های رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندم‌های ایرانی با ویژگی‌های مکانیکی بیسکوئیت

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 23-35
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب