آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,312
تعداد مقالات16,111
تعداد مشاهده مقاله52,711,614
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,376,917

1.

تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

2.

تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری‌های پروبیوتیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 27-42
ساناز ابراهیمی جم؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب