آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,561,982
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,655,219

1.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب