
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,350 |
تعداد مقالات | 16,527 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,595,748 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,060,621 |
1. | اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 125-137 | ||
زهرا تاجیک؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی | ||
2. | امکان سنجی تولید بستنی فراسودمند بر پایه فیبر قهوه سبز و دانههای کفیر | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 161-177 | ||
نیلوفر تقوی؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی | ||
3. | بررسی امکان غنی سازی پاستیل با کلسیم و ویتامین D3 | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-95 | ||
شیلا برنجی؛ شیما رهبری نژاد؛ لیلا ناطقی | ||
4. | بررسی امکان غنیسازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D3 | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-21 | ||
لیلا ناطقی؛ هدی گرگان؛ شیلا برنجی | ||