آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,014
تعداد مشاهده مقاله50,472,213
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,560,616

1.

اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای حاوی لاکتوباسیلوسهای با تخمیر همگن و ناهمگن بر تخمیر سیلاژ ذرت و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 35-45
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی

2.

اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان

دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 69-80
سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح‌نیا؛ پروین شورنگ؛ حمید محمدزاده

3.

اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 139-151
غلامرضا موسوی؛ فرشید فتاحی؛ حمید محمدزاده؛ علی زمان دوستی

4.

اثر منابع مختلف نشاسته در جیره‌های دارای دانه پنبه کامل بر الگوی اسیدهای چرب پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-107
سیدغلامرضا موسوی؛ فرشید فتاح‌نیا؛ حمید محمدزاده

5.

بررسی ارزش غذایی گاودانه خام و عمل‌آوری شده با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی و آزمون تولیدگاز

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-135
مرضیه تقوی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده

6.

تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 125-142
بهنام حاجی محمدی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده

7.

تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز

دوره 25، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-12
سمیرا سروری؛ علی حسین‌خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حسین دقیق کیا؛ حمید محمدزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب