آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,243
تعداد مقالات15,272
تعداد مشاهده مقاله50,970,875
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,025,155
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1401). تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
بهنام حاجی محمدی; علی حسینخانی; اکبر تقی زاده; حمید محمدزاده. "تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 1, 1401, 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1401). 'تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), pp. 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(1): 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب