آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,760
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,365

1.

بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 137-148
امیرحسین صراف؛ مانیا صالحی‌فر؛ لیدا شاهسونی مجرد

2.

بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب