تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,364,760 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,457,365 |
1. | بررسی اثرات استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 137-148 | ||
امیرحسین صراف؛ مانیا صالحیفر؛ لیدا شاهسونی مجرد | ||
2. | بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30 | ||
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد | ||