تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,318 |
تعداد مقالات | 16,191 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,801,872 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,480,382 |
1. | تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125 | ||
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی | ||
2. | تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانهزده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 17-33 | ||
الناز نظری؛ مهدی قره خانی | ||