آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,915
تعداد مشاهده مقاله54,482,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,133,723

1.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب