تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,235 |
تعداد مقالات | 15,177 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,684,082 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,768,415 |
1. | اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگیهای اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
2. | بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128 | ||
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان | ||