آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,422
تعداد مقالات17,525
تعداد مشاهده مقاله56,813,477
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,834,436
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
مریم خاکباز حشمتی; اکرم پزشکی; ناصر ناصری; مریم جعفرزاده مقدم. "اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). 'اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب