آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,183
تعداد مشاهده مقاله50,691,950
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,776,167
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
مریم خاکباز حشمتی; اکرم پزشکی; ناصر ناصری; مریم جعفرزاده مقدم. "اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). 'اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب