تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,131 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,640,643 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,727,303 |
1. | بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30 | ||
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد | ||
2. | تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگیهای کیفی و حسی دونات | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111 | ||
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی | ||