آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,405
تعداد مقالات17,205
تعداد مشاهده مقاله55,544,786
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,778,381
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
مانیا صالحی فر; رمضان اکبری; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). 'بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب