آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,108
تعداد مشاهده مقاله50,624,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,713,113
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
مانیا صالحی فر; رمضان اکبری; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). 'بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب