آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,372
تعداد مشاهده مقاله56,027,453
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,255,690
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
مانیا صالحی فر; رمضان اکبری; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). 'بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب