تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,559,267 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,651,950 |
1. | بررسی اثرات استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 137-148 | ||
امیرحسین صراف؛ مانیا صالحیفر؛ لیدا شاهسونی مجرد | ||
2. | تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ شده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132 | ||
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی | ||