صراف, امیرحسین, صالحی‌فر, مانیا, شاهسونی مجرد, لیدا. (1397). بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), 137-148.
امیرحسین صراف; مانیا صالحی‌فر; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 2, 1397, 137-148.
صراف, امیرحسین, صالحی‌فر, مانیا, شاهسونی مجرد, لیدا. (1397). 'بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), pp. 137-148.
صراف, امیرحسین, صالحی‌فر, مانیا, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(2): 137-148.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.