تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,235 |
تعداد مقالات | 15,185 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,697,965 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,780,326 |
1. | تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128 | ||
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی | ||
2. | رابطه ویژگیهای رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندمهای ایرانی با ویژگیهای مکانیکی بیسکوئیت | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 23-35 | ||
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی | ||