آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,422,201
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,583
کریم زادگان, حسین, محترمی, فروغ, الماسی, هادی. (1400). تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.39781.1741
حسین کریم زادگان; فروغ محترمی; هادی الماسی. "تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.39781.1741
کریم زادگان, حسین, محترمی, فروغ, الماسی, هادی. (1400). 'تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.39781.1741
کریم زادگان, حسین, محترمی, فروغ, الماسی, هادی. تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.39781.1741


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب