کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 5

1

Biochemical and Physiological Responses of Alfalfa (Medicago sativa L.) Cultivars to Osmotic Stress

Journal of Plant Physiology & Breeding
دوره 7، شماره 1، بهار 2017، صفحه 87-97
Babak Babakhani؛ Seyed Afshin Hosseini Boldaji؛ Reza H. Sajedi

2

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

3

ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 57-72
بشیر ایوب نژادگان جرمی؛ حمید حسن پور

4

بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 481-490
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

5

بررسی تغییرات فعالیت‌های آنزیمی در ریشه ی گیاه خربزه ی آلوده به عامل بیماری پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. melonis)

پژوهش های کاربردی در گیاهپزشکی
دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 23-39
مهرداد حنیفه ی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوگان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.