نویسنده = سید علی مرتضوی
تعداد مقالات: 2

1

اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 51-59
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی

2

نانوکامپوزیت‌های برپایۀ نشاستۀ ترموپلاستیک - نانوذرات نقره - نانورس: بررسی اثرات ضد باکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 161-175
طاهر استادعلی؛ بابک قنبرزاده؛ فرزانه دریکوند؛ سید علی مرتضوی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.