آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,422
تعداد مقالات17,545
تعداد مشاهده مقاله56,827,699
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,838,984
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 51-59.
سمیه امیرعباسی; اکرم شریفی; سید علی مرتضوی. "اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1397, 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). 'اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(2): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب