آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,413
تعداد مقالات17,362
تعداد مشاهده مقاله55,981,123
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,192,447
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 51-59.
سمیه امیرعباسی; اکرم شریفی; سید علی مرتضوی. "اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1397, 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). 'اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(2): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب