آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,412
تعداد مقالات17,361
تعداد مشاهده مقاله55,977,371
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,187,118

1.

Effects of Inulin and Oligofructose levels on survival of probiotic bacteria and sensory properties in synbiotic Doogh

صفحه 1-11
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ سعید احمدی

2.

مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی

صفحه 13-32
سیدمحمد نجیبی حسینی؛ بابک قنبرزاده

3.

تخمین ماندگاری تخم مرغ در شرایط نگهداری مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 33-52
فاطمه کولیوند؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا؛ علیرضا مرادی

4.

بهینه‌سازی تولید پنیر سیاه‌مزگی حاوی غلظت‌های متفاوت اسانس خوشاریزه به دو شکل آزاد و نانوریزپوشانی شده و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

صفحه 53-71
نسیم حسینی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ مرجانه صداقتی

5.

ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی ماست قالبی حاوی عصاره آنتوسیانین پوست انار در مدت نگهداری

صفحه 73-87
رضا اسماعیل زاده کناری؛ نیلوفر زاهد؛ غزاله شبانی

6.

مقایسه اثر بر همکنش کنژوگه ایزوله پروتئین سویا با گالیک اسید و تانیک اسید بر ویژگی های ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی آن

صفحه 89-103
سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب