
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,043 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,966,314 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,442,758 |
1. | بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps1 | |
صفحه 1-22 | ||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی | ||
2. | تأثیر تأثیر غنیسازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن | |
صفحه 23-34 | ||
عباس جلیل زاده؛ هانیه چوکری دستجرد | ||
3. | افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپهای گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمهخشک | |
صفحه 35-48 | ||
محمد حسن صادقی؛ رسول اصغری زکریا؛ سیدابوالقاسم محمدی؛ امید سفالیان؛ سعید اهری زاد | ||
4. | اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگیهای کیفی زغال اخته | |
صفحه 49-62 | ||
مهری سعادتی؛ جعفر حاجی لو؛ صاحبعلی بلندنظر | ||
5. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنیشده با ژل آلوئه ورا | |
صفحه 63-74 | ||
نیکتا همدانی؛ مرجان نوری | ||
6. | ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) ( | |
صفحه 75-91 | ||
الهام احمدی؛ زهرا کاویانی؛ محمدیار حسینی | ||