آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,397
تعداد مقالات17,043
تعداد مشاهده مقاله54,966,314
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,442,758

1.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps1

صفحه 1-22
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

2.

تأثیر تأثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن

صفحه 23-34
عباس جلیل زاده؛ هانیه چوکری دستجرد

3.

افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپ‌های گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمه‌خشک

صفحه 35-48
محمد حسن صادقی؛ رسول اصغری زکریا؛ سیدابوالقاسم محمدی؛ امید سفالیان؛ سعید اهری زاد

4.

اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگی‌های کیفی زغال اخته

صفحه 49-62
مهری سعادتی؛ جعفر حاجی لو؛ صاحبعلی بلندنظر

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنی‌شده با ژل آلوئه ورا

صفحه 63-74
نیکتا همدانی؛ مرجان نوری

6.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) (

صفحه 75-91
الهام احمدی؛ زهرا کاویانی؛ محمدیار حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب