| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,494,213 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,744,151 |
| 1. | بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps1 | |
| صفحه 1-22 | ||
| بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی | ||
| 2. | تأثیر تأثیر غنیسازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن | |
| صفحه 23-34 | ||
| عباس جلیل زاده؛ هانیه چوکری دستجرد | ||
| 3. | افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپهای گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمهخشک | |
| صفحه 35-48 | ||
| محمد حسن صادقی؛ رسول اصغری زکریا؛ سیدابوالقاسم محمدی؛ امید سفالیان؛ سعید اهری زاد | ||
| 4. | اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگیهای کیفی زغال اخته | |
| صفحه 49-62 | ||
| مهری سعادتی؛ جعفر حاجی لو؛ صاحبعلی بلندنظر | ||
| 5. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنیشده با ژل آلوئه ورا | |
| صفحه 63-74 | ||
| نیکتا همدانی؛ مرجان نوری | ||
| 6. | ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) ( | |
| صفحه 75-91 | ||
| الهام احمدی؛ زهرا کاویانی؛ محمدیار حسینی | ||