آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,450
سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1397). تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 47-63.
سمیرا سروری; علی حسین‌خانی; اکبر تقی‌زاده; حمید محمدزاده. "تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 47-63.
سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1397). 'تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 47-63.
سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 47-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب