آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,490,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,642
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 105-120.
سمیه خدائی; محمدرضا خانی. "اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 105-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب