آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,341
تعداد مقالات16,471
تعداد مشاهده مقاله53,475,372
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,022,046
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 105-120.
سمیه خدائی; محمدرضا خانی. "اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 105-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب