آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,599
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,745
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 105-120.
سمیه خدائی; محمدرضا خانی. "اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 105-120.
خدائی, سمیه, خانی, محمدرضا. اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 105-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب