آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,744
تعداد مشاهده مقاله51,852,468
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,682,688
Borthakur, Devajit, Saikia, Jayanta, Roy, Sarbani. (1396). Stomatal Density as a Selection Criterion for Developing Tea Varieties with High Physiological Efficiency. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), 121-131.
Devajit Borthakur; Jayanta Saikia; Sarbani Roy. "Stomatal Density as a Selection Criterion for Developing Tea Varieties with High Physiological Efficiency". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1396, 121-131.
Borthakur, Devajit, Saikia, Jayanta, Roy, Sarbani. (1396). 'Stomatal Density as a Selection Criterion for Developing Tea Varieties with High Physiological Efficiency', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. 121-131.
Borthakur, Devajit, Saikia, Jayanta, Roy, Sarbani. Stomatal Density as a Selection Criterion for Developing Tea Varieties with High Physiological Efficiency. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 7(1): 121-131.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب