آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,487,029
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,985
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. (1396). اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 141-150.
محسن دلوی اصفهان; ناصر همدمی. "اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 141-150.
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. (1396). 'اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 141-150.
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 141-150.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب