اسماعیلی, مهدی, دلدار, حمید, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1395). بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26(3), 115-124.
مهدی اسماعیلی; حمید دلدار; زربخت انصاری پیرسرائی. "بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26, 3, 1395, 115-124.
اسماعیلی, مهدی, دلدار, حمید, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1395). 'بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26(3), pp. 115-124.
اسماعیلی, مهدی, دلدار, حمید, انصاری پیرسرائی, زربخت. بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1395; 26(3): 115-124.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.