آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,558,189
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,650,849
شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. (1394). اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), 163-178.
مصیب شلایی; سید محمد حسینی. "اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 1, 1394, 163-178.
شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. (1394). 'اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), pp. 163-178.
شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(1): 163-178.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب