آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,860
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,903
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), 65-78.
امید کلوندی; حسین جانمحمدی; مجید قشلاق علیایی. "تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 1, 1394, 65-78.
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). 'تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), pp. 65-78.
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(1): 65-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب