آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,428
تعداد مقالات17,578
تعداد مشاهده مقاله57,064,112
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,953,394
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
مهدی بیات; اکبر حسنی; مهدی نورزاده حداد. "بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). 'بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب