آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,521
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,703
. (1393). ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 51-62.
. "ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1393, 51-62.
. (1393). 'ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 51-62.
. ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(1): 51-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب