امیری, محمد بهزاد, اسماعیلیان, یاسر. (1400). اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و سطوح مختلف کمپوست قارچ خوراکی (SMC) بر صفات مورفولوژیک و عملکرد کرچک (Ricinus communis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22034/saps.2021.39424.2477
محمد بهزاد امیری; یاسر اسماعیلیان. "اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و سطوح مختلف کمپوست قارچ خوراکی (SMC) بر صفات مورفولوژیک و عملکرد کرچک (Ricinus communis L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22034/saps.2021.39424.2477
امیری, محمد بهزاد, اسماعیلیان, یاسر. (1400). 'اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و سطوح مختلف کمپوست قارچ خوراکی (SMC) بر صفات مورفولوژیک و عملکرد کرچک (Ricinus communis L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22034/saps.2021.39424.2477
امیری, محمد بهزاد, اسماعیلیان, یاسر. اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و سطوح مختلف کمپوست قارچ خوراکی (SMC) بر صفات مورفولوژیک و عملکرد کرچک (Ricinus communis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22034/saps.2021.39424.2477


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.