آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,387
تعداد مقالات17,009
تعداد مشاهده مقاله54,704,070
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,255,813
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبایی, سید جلال, اوستان, شاهین. (1393). تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 111-131.
نصرت اله نجفی; منصور پارسازاده; سید جلال طباطبایی; شاهین اوستان. "تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1393, 111-131.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبایی, سید جلال, اوستان, شاهین. (1393). 'تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 111-131.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبایی, سید جلال, اوستان, شاهین. تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 20(2): 111-131.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب